hardanger båtfestival

Heisann!Styret i HFKLLokallagsleiarar(+ Hope Trebåtlag) Som de har fått melding om så er treffet til helga utsatt til september.Det er sjølvsagt leit – men det er berre å gjere det beste ut av det! J For dei som er klar til tur til helga så er det et par andre arrangement i fylket som kan vera verdt å besøka. F.eks Hardanger Båtfestival – https://www.trebaat.no/ Med diverse aktiviteter bl.a på Hardanger Fartøyvernsenter heile helga Samt Feiring av nytt tak på Saltebua ved Trellevik Kystkultursenter fredag 20. juni kl. 19.00Sildebord og dans i naustet om kvelden  Ha ei fin helg lell! Helsingar frå Ingunn HFKL  

No virus found in this incoming message.

Checked by AVG.

Version: 7.5.524 / Virus Database: 270.3.0/1505 – Release Date: 16.06.2008 07:20

Innsendt av Aksel Monsen [/html]

Legg igjen en kommentar