Sommervøling av færing

Vi har tatt vårpussen på færingen og sjøsatt den. Det er fristende å heller kalle det sommerpussen; fantastisk vær å jobbe i. Tjære lukter ekstra godt når det er mer enn 20 grader! Vi har skifta saumar i bunn, og reparert litt på esingene. Den fikk litt bank i fjor under transport til og fra Herdla.

Vi har nå sjøsatt færingen, og til helga er den ferdig trutna. Da er det fritt frem for lagets medlemmer å bruke den. Husk å gi beskjed til Olav (olav@jaggu.org) om dere skal ha den mer en på en dagstur.

Vi kommer til å begynne på oselvaren på torsdag, og vi satser på å rigge denne i sommer, slik at man får tatt seg en seiltur om man vil. Om noen har lyst å hjelpe å ta siste finpussen på den, er det bare å stille på torsdag på Holmen i sekstida og utover.

[good-old-gallery id=»601″ animation=»slide» slideshow=»false» randomize=»false» animationloop=»false» controlnav=»false» directionnav=»true» pauseplay=»false» pauseonaction=»false» pauseonhover=»false»]

 

Legg igjen en kommentar