Årsmøte, Hordakysttreff , Tall Ship’s Races og andre prosjekter

Sommeren kommer med stormskritt, og vi har mange spennende prosjekter på gang! Jeg håper det er mange som har lyst til å bidra til at dette blir en fin sesong for Askøy Kystlag. Her er litt info om ting som skal skje fremover.

Vi satser på at vi tar dugnader hver torsdag fremover, og om det er nok folk deler vi oss opp på de forskjellige prosjektene. Er det noe du kan tenke deg å bidra med; ta kontakt! Og forresten: Dra med deg naboen og!
IMG_20130825_132909

Årsmøte

Vi har satt dato for årsmøte til 15. mai. Er det noen som har saker de vil ta opp, må vi ha de i hende innen 2. mai. Papirer og mer informasjon kommer vi tilbake til.

Hordakysttreff

Vi har tatt på oss å arrangere Hordakysttreffet i år. Det kommer til å bli avholdt samtidig som Torgdagen i Bergen 14. juni. Vi begynner fredag den 13. og avslutter formiddagen den 15. Vi trenger folk til å hjelpe til med arrangementet, så alle som kan tenke seg å bidra med noe; ta kontakt!

På selve Torgdagen satser vi på å seile/ro/gå i konvoi fra Strusshamn, og alle med tradisjonsbåter oppfordres til å stille. Vi har og et par båter det er ledig plass i.

Tall Ship’s Races

Vi har som mange vet tatt på oss være med å arrangere Tall Ship’s Races i år. Dette går av stabelen 24. og 25. juli. Vi vil sammen med de andre organisasjonene i Havna lage mange kjekke arrangementer. Siden dette er midt i fellesferien, betyr det at vi er litt redusert på arbeidskraft og trenger masse hjelp! Er det noen som kan tenke seg å hjelpe til, ikke nøl med å ta kontakt!

Roleden

Vi har begynt å gjøre klare robåtene for sommeren, disse kommer til å sjøsettes ganske snart, og vil være disponible for alle medlemmer og andre interesserte. Håper at mange har lyst på en ro/seiltur med disse!

Vi har sett oss ut et sted på Børøy ( https://goo.gl/bkMBEl ) hvor vi tenker å lage en leirplass med gapahuk og generelt stelle til slik at det kan brukes som et stoppested i roleden.

IMG_20140421_132959

Vi skal og bygge et halvloft på naustet på Herdla og stelle litt mer der ute. De som hegner til nordre del av øya kan hvis det er nok folk lage et eget arbeidslag for dette slik at vi sparer oss litt reising.

Familiedagen

Vi kommer til å gjenta suksessen fra i fjor og arrangere familiedag i slutten av August. Her er det og behov for bistand, og vi har mange kjekke aktiviteter som vi trenger medlemmer til å hjelpe til med!

Som dere ser er det mye spennende som skal skje, og vi gleder oss til en av de mest aktive sommersesongene på lenge!

Legg igjen en kommentar