Sommerakademiet

Sommerakademiet har et spennende og innholdsrikt program for årets sesong.

Flere turer i vesterled til Orknøyene og Færøyene, Her står kultur, handverk og natur i fokus. Flere malekurs og kurs i toving  med internasjonale kunstnere fra Hebridene, USA og Litauen. Se mer på vedlagt programoversikt og på nettsiden: www.sommerakademiet.com

Sommerakademiet er også en del av en internasjonal konferanse som handler om ull, sau, kulturlandskap, historie og handverk. Konferansen arrangeres Lyngheisenteret og i Strilatun på Seim i Nordhordland 26.-31.mars.

North Atlantic native Sheep and Wool Conference er et prosjekt som inneholder konferanse, utstilling og marked. Foredragsholdere fra Island, Færøyene, Shetland, Orknøyene, Hebridene og Norge. Utstillingen inneholder informasjon om de opprinelige gamle sauerasene i landene omking Nord Atlanteren og produkter i ull fra disse sauene, i Norge gjelder dette for ”Villsauen”.

Dette er et prosjekt som startet på Orknøyene og vandrer rundt mellom landene.

Her vert det mye spennende å høre og se for de som har interesse av det som rører seg i landene rundt Nord Atlanteren når det gjelder, ull, sau, handverk og historie.

Les mer på:  www.northatlanticnativesheepandwoolconference.com

Legg igjen en kommentar